Dehler 30 OD wil trendsetter worden

Dehler 30 OD One Design

Met de nieuwe Dehler 30 One Design,geproduceerd bij de grootste productie werf van Duitsland, wil Dehler een trendsetter worden. Dehler staat al jaren voor pioniers in de performance cruiser markt en high performance race jachten. Het merk geniet al jaren lang een prima reputatie wereldwijd voor haar innovaties, mooie lijnen en prima prestaties op het water. Nu is het echter tijd voor een nieuwe dimensie.

Vanaf de eerste blik op de Dehler 30 OD is duidelijk dat er een compromisloze koers is ingeslagen. Met een paar stappen kan de Dehler 30 OD aangepast worden van cruising specificatie naar race modus, van comfort zone naar avontuur.  Maximale performance en simpele handeling gekoppeld aan een basis met voldoende comfort. Een prima doordacht concept dat nieuwe normen zal gaan stellen in haar klasse.

Meer foto’s en alle specificaties van de nieuwe Dehler 30 one design op BoatZilla.eu

Na de Sprinta Sport en de DB1 is de Dehler 30 OD de logische stap in het one design segment zonder zicht te verliezen op cruisende zeilers.

"We wilde een lichte en snelle boot die in staat is races te winnen zonder dat we comfort opgeven voor een korte zeilvakantie”  

volgens designer Matthias Bröker van judel / vrolijk & co.

De onvoorwaardelijke combinatie van functionaliteit en comfort en dat allemaal binnen een strakke regelgeving was een extreem moeilijk opdracht voor de ontwerpers. Deze opdracht kon alleen worden voldaan met een serie nieuwe ontwerpinnovaties, state of the art materialen en een volledig nieuw denken.

Project Manager Karl Dehler legt uit:

"Hoewel de futuristische, sportieve buitenkant van de Dehler 30 OD een puur race-jacht suggereert, zijn de accenten verplaatst van oorspronkelijke cruiser-racer naar racecruiser."

The ultieme combi van zeilen, fun en performance, gecombineerd met het echte Dehler DNA, dat is de nieuwe Dehler 30 OD

Dankzij de mogelijkheden die geboden worden als serie boten producent heeft het Dehler 30 OD model een zeer competitieve en faire prijs kunnen bewerkstelligen

De eerste zeilers die deze Dehler 30 OD bestellen voor 30 juni 2019 betalen slechts 99.900 EU excl btw. Na deze periode is dat 108.900 EU

Importeur Benelux: Dehler Benelux GT Performance Yachts www.dehler.nl

Meer foto’s en alle specificaties van de nieuwe Dehler 30 one design op BoatZilla.eu

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: