Eline Verstraelen wint brons op de Laser Europa Cup Hyères

Eline Verstraelen

Belgische zeilster Eline Verstraelen wint brons op de Europa Cup Laser 2019 in Hyères. In een vloot van 198 zeilers (mannen en vrouwen samen) werd de zeilster uit Kapellen 10de overall en 3de bij de dames.

In de laatste race lag Eline aan de leiding en was ze op weg naar een gouden medaille, tot de wedstrijdleiding vlak voor de finish de race annuleerde.

Deze wedstrijd was eveneens de selectie voor het Jeugdwereldkampioenschap dat deze zomer door World Sailing in Gdynia, Polen wordt georganiseerd. In de Laser Radial won Eline de selectie bij de 'Girls' en Jef Hinnekint won de selectie bij de 'Boys'.

Einduitslag WWSV Talent Team

  • Eline Verstraelen: 10de Overall, 3de dame
  • Jef Hinnekint: 54ste
  • Simon De Gendt: 78ste
  • Emile Versluys: 112ste
  • Jan Heuninck: 151ste
Labels

Auteur:

  • WWSV

    Wind en Watersport Vlaanderen (WWSV) is de gesubsidieerde unisportfederatie voor de sporttak zeilen in Vlaanderen. Zij is door Sport Vlaanderen erkend zoals voorzien in het algemeen uitvoeringsbesluit van de Vlaamse Regering. WWSV staat open voor alle Vlaamse verenigingen die zowel de recreatieve als de competitieve watersport aanbieden aan hun leden.

    De disciplines van de sporttak zeilen omvatten:

Comments

Voor u geselecteerd: