Y-Toren Race: de seizoensopener voor het Markermeer en IJsselmeer

Y-Toren Race

Ook zo genoten van het prachtige Paasweertje! Alles weer gepoetst en al weer gevaren? Dan komen de kriebels voor de eerste wedstrijden. De  Y-Toren Race is de seizoensopener voor het Markermeer en IJsselmeer wordt dit jaar op 4 en 5 mei gezeild. Inschrijving voor de Y-Toren Race staat open voor ORC gemeten boten, eenheidsklassen, kwarttonklasse, SW en de Lemsteraken. 

Lemsteraken

Wiervrije up & downwind banen

Dit jaar zeilen we op up & downwind banen. De Lemsteraken hebben uiteraard hun eigen baan. En een bijkomend voordeel van deze 'vroeg-in-het-seizoen-wedstrijd' is dat we geen wier hebben. Helaas kun je dit dan ook niet gebruiken als excuus voor een tegenvallend resultaat. Elk voordeel heeft dus ook z'n nadeel.

Y-Toren Race

Barbecue & muziek

Na de wedstrijden op zaterdag wordt je muzikaal onthaald op de steiger, met bier  en is er uiteraard ook de alom bekende BBQ. Rond 8 uur zullen we op gepaste wijze stil staan bij de dodenherdenking.

Schrijf nu in

Wacht niet langer en schrijf nu in. Inschrijfgeld bedraagt €60 euro voor de ORC 1, 2 en Lemsteraken, €50 voor alle andere klassen. De barbecue kost € 19,50 per persoon. Liggeld is gratis tijdens het evenement.

https://www.ytoren-race.nl/

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: