North Sea Regatta 2019 gaat multimediaal

Sander van der Borch

De North Sea regatta zet dit jaar volop in op beeld en op sociale media. De organisatie roept vooral toeschouwers en deelnemers op om zoveel mogelijk te filmen, te fotograferen en te delen. Bovendien worden professionele fotografen ingezet.

De organisatie vraagt aan iedereen die meekijkt of meedoet om hun favoriete NSR momenten zoveel mogelijk online te delen via social:

“Natuurlijk willen we dat iedereen naar ons evenement komt, maar we weten dat dat niet altijd mogelijk is dus like ons , volg ons en tag ons!”

  • Facebook: North Sea Regatta
  • Instagram: North Sea Regatta #MyNSR # NSR2019
  • Twitter: @northsearegatta # NSR2019 #MyNSR #northsearegatta

Sander van der Borch

Sander van der Borch is weer huisfotograaf

Sander van der Borch is weer van de partij als huisfotograaf van de North Sea Regatta.  Tijdens de start van de Vuurschepen Race en de inshore races zal Sander van der Borch in samenwerking met de NSR-organisatie een unieke kans bieden aan de deelnemers om exclusieve foto's te maken tijdens het racen. Hier hangt wel een serieus prijskaartje aan: Voor € 363,00 ontvangt je 10 unieke foto's voor persoonlijk gebruik. De ruimte om dit arrangement te boeken is echter beperkt tot een maximum van 15 boten. Als meer dan 15 boten geïnteresseerd zijn, zal Sander een andere gerenommeerde America's Cup-fotograaf uitnodigen om hem te helpen.

Sander van der Borch

Late Bird Alert!

Let op want vanaf 1 mei is het late inschrijfgeld tarief van kracht. Wat betekent het? Alle toegangsprijzen worden met € 100 verhoogd om de NSR-bemanning te helpen bij het plannen en om alle concurrenten tegemoet te komen Een nauwkeurige telling van het aantal verwachte boten is een enorme hulp voor de organisatie en de planning van het evenement.

Auteur:

  • Kat

    Kathleen Rutten studeerde film- en videokunsten, digital content & journalism aan de Artevelde Hogeschool en is online redacteur bij het Mediahuis. Zeilt van kindsbeen af en is gepassioneerd wedstrijdzeiler sinds 1984.

Voor u geselecteerd: