Belgische zeilers in actie op het Europees Kampioenschap 49er en 49erFX

Yannick Lefèbvre en Tom Pelsmaekers

Van 10 tot en met 19 mei gaat het Europees Kampioenschap zeilen in de 49er en 49erFX klasse door in Weymouth (GBR). In de 49er-klasse zeilt het Belgische team Yannick Lefèbvre en Tom Pelsmaekers met 97 andere teams voor de medailles.

Bij de 49erFX vinden we Anouk Geurts en Isaura Maenhaut, zij komen met 57 andere teams in actie. Zij geven vanaf maandag 13 mei het beste van zichzelf en op zondag 19 mei worden de medailleraces gevaren.

Van 16 tot en met 19 mei worden er livestreams voorzien op het 49er class YouTube kanaal.

https://49er.org/

Europees Kampioenschap 49er en 49erFX

Auteur:

  • WWSV

    Wind en Watersport Vlaanderen (WWSV) is de gesubsidieerde unisportfederatie voor de sporttak zeilen in Vlaanderen. Zij is door Sport Vlaanderen erkend zoals voorzien in het algemeen uitvoeringsbesluit van de Vlaamse Regering. WWSV staat open voor alle Vlaamse verenigingen die zowel de recreatieve als de competitieve watersport aanbieden aan hun leden.

    De disciplines van de sporttak zeilen omvatten:

Comments

Voor u geselecteerd: