Blanksailing zeilwedstrijden starten op 18-19 mei

Blanksailing

Blanksailing en alle Blankenbergse zeilclubs Scarphout VVW en VNZ nodigen alle zeilers met zeegaande jachten uit om tijdens het weekend van 18-19 mei van Blankenberge naar Nieuwpoort te zeilen in wedstrijd. Op zaterdag zeilen we heen en zondag terug met overnachting bij de KYCN Nieuwpoort.

Het komende  weekend kan je alvast gebruiken voor de aanbreng van je boot. Volgens de voorspellingen wordt het prachtig zeilweer te worden volgende week. Dus de “place to be” is Blankenberge.

Goede nieuws is … eenieder die inlogt en aanmeldt kan zijn gratis T-shirt kiezen, ook inschrijving museumbezoek Westfront kan je aanvinken (tegen kleine vergoeding) voor zaterdag namiddag 18/5.

  • Secretariaat is open :  Vrijdag 17/05 inschrijving in het clubhuis van RSYB, om 20u00.
  • Start :  Zaterdagochtend start om 6u55 HW Blankenberge om 8u05

Registratie dient te gebeuren dus via Manage2sail. Ook de documenten zijn via Manage2Sail te downloaden.

Tevens kan er daar ook een keuze gemaakt worden betreffende de gratis t-shirts, en het bezoek aan het museum Westfront.

Dit bezoek is voorzien in de namiddag van 18/05/19.

Het is voor ons en de overheid belangrijk dat de inschrijving online gebeurt met aanmelding van de bemanningslijst. Het is de verantwoordelijkheid is van de schipper om deze up-to-date te houden via het inschrijvingsplatform “managed2sail”.

Inschrijven via “managed2sail” na inloggen via deze link

 

Blank Sailing 2019

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Comments

Voor u geselecteerd: