TeamNL Zeilen en Musto: Twee sterke merken die elkaar vinden

Team NL Zeilen en Musto

Het beste zeilteam en het beste zeilkledingmerk van de wereld zijn in 2018 een samenwerking aangegaan. Een mooie samenwerking waarbij zeilers en staf zeer tevreden zijn over de kwaliteit van de kleding. Hoofdcoach Jaap Zielhuis van TeamNL Zeilen is hier heel duidelijk over en prijst de kwaliteit van Musto.

“Het Nederlands Olympisch zeilteam is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de beste teams ter wereld en daarbij hoort een professionele uitstraling. Wij willen de beste zijn en daar hoort de beste kleding bij; Musto.” vertelt Jaap Zielhuis

Na een uitgebreide selectie van kleding hebben de coaches gekozen voor de MPX Race jas en MPX Salopette. Bestand tegen de meest uiteenlopende omstandigheden. Het pak houdt de coaches droog als het slecht weer is en zorgt voor een goede afvoer van condens tijdens warmere momenten.

“Het pak, MPX GTX Race salopette & jacket, is natuurlijk lekker bij veel wind of regen. Het is heel vervelend als je merkt dat je tijdens een lange dag op zee langzaam maar zeker nat en koud wordt. Dat is mij de laatste 2 jaar met Musto niet overkomen.” – Jaap Zielhuis

Team NL Zeilen

Naast de technische zeilkleding is er een pakket samengesteld met o.a. een Evolution hoody, Fast dry shorts (uiteraard in Oranje uitgevoerd), Ocean Racer Boots, Sunblock Tees en Sunblock Polo’s. Voor de ultieme bescherming tegen de zon is er een Brimmed Hat toegevoegd.

“Zelf loop ik heel graag in de warme hoody (Evolution original logo hoody) omdat ik het op het water snel koud heb en dan zonder veel lagen aan te hoeven trekken in één keer klaar ben. Ik ben eigenlijk een heel praktische gebruiker.” – Jaap Zielhuis

Voor de zeilers is er een functioneel kledingpakket samengesteld voor op de wal. Dit bevat naast de BR1 Inshore jacket o.a. de oranje Fast dry shorts, Sunblock Tees en Polo’s en de favoriete Dock Primaloft Hoody Jacket.

“In de sport zie je vaak dat succesvolle teams elkaar aantrekken. Zeilers zijn veeleisend en willen de beste support staf, terwijl ambitieuze zeilers andersom weer heel motiverend zijn om mee te werken. Datzelfde zie je met partnerships en daarom zien we in de samenwerking met Musto ook erkenning; twee sterke merken die elkaar vinden.” – Jaap Zielhuis

Team NL Zeilen

https://www.musto.nl/

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Comments

Voor u geselecteerd: