Team Brunel tijdelijk HIQ Sailing Team

HIQ Sailing Team

De boot zal zeilen onder de naam HIQ Sailing Team. Dit is de reden dat de branding tijdelijk aangepast wordt. Aanstaande zondag 16 juni vertrekt de boot uit Scheveningen naar Kiel. De VO65 Team Brunel is namelijk gecharterd voor de AF Offshore 2019
(Round Gotland Race).

Het team van jonge talentvolle zeilers met Ocean Race ambitie neemt het op tegen Team Akzo Nobel tijdens Pro-Am Races en de welkomrace van de Kielerwoche, georganiseerd vanuit 'The Ocean Race'. Hierna volgt een pitstoptour door Scandinavia, waarbij Gothenburg, Malmo, Kalmar en Stockholm aangedaan wordt.

Half juli is de boot weer terug in Scheveningen, waarbij de branding van Team Brunel weer terug komt.  In Augustus staat de Fastnet Race op het programma en Pro-Am races in Aarhus!

Volg de Round Gotland Race: https://race.ksss.se/en/AFOR/

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: