YSY Ronde om Noord-Holland is vernieuwd

YSY Ronde om Noord-Holland

Stichting YSY Ronde om Noord-Holland organiseert voor de 23ste keer de YSY Ronde om Noord-Holland. Een zeilevenement dat hoog op de lijst van de Nederlandse watersport agenda staat.

Op 21 juni vertrekken zo’n 100 boten vanuit Bataviahaven te Lelystad en zeilen om de Marker Wadden, IJsselmeer via Kornwerd het Wad op. De laatste etappe gaat men via de Noordzee naar IJmuiden. Gemeente Velsen met Rauw aan Zee is de hoofdsponsor van dit evenement.

Van zoet naar RAUW aan ZEE

Vanaf de kant is dit schouwspel op diverse locaties te bewonderen. Op de dijk van Lelystad naar Enkhuizen. Maar ook als de boten op het Wad varen, zijn ze goed waar te nemen op de Afsluitdijk. En uiteindelijk is iedereen welkom op de pier bij IJmuiden. Tijdschrift Zeilen zal live verslag doen op het water. Zij varen zelf de wedstrijd mee en zullen tijdens de race de deelnemers interviewen. Op sociale media te volgen.

Zaterdagmiddag ligt de haven van Marina Seaport IJmuiden vol met boten met de Rauw aan Zee vlaggetjes in het want. Een goede reden om hier eens langs te komen en de haven ” Rauw aan Zee” zelf  te beleven.

De YSY Ronde om Noord Holland is een zeilevenement dat alleen doorgang kan vinden door de tomeloze energie van ruim 40 vrijwilligers. Maar ook de sponsoren die ons jaarlijks steunen zijn onmisbaar.

https://rondeomnoordholland.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: