ScheldeRegatta 2019 video's

ScheldeRegatta

Lieve deelnemers van de ScheldeRegatta. We hebben weer veel prachtige beelden van jullie zeilboten, manoeuvres en bijhorende acties en fratsen gefilmd. Heb je ons zien passeren en heb je interesse? Even lid worden van het ClubRacer Café en je bootnaam en klasse doorgeven. Men zegge het voort...

Wel wat geduld want het officiële filmpje en het verslag krijgen voorrang.

Wat we ondertussen gemonteerd hebben:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Auteur:

  • Kat

    Kathleen Rutten studeerde film- en videokunsten, digital content & journalism aan de Artevelde Hogeschool, behaalde een bachelor Nederlandse taal en literatuur en was online redacteur bij het Mediahuis. Ze zeilt van kindsbeen af en is gepassioneerd wedstrijdzeiler sinds 1984.

Voor u geselecteerd: