Emma Plasschaert aan de start van het WK Laser Radial zeilen

Emma Plasschaert

Wereldkampioene Emma Plasschaert (BEL) komt vanaf 19 juli  in actie om haar wereldtitel te verdedigen tegen 110 zeilsters uit 49 verschillende landen. Het Wereldkampioenschap Laser Radial zeilen gaat door van 17 tot en met 24 juli gaat in het Japanse Sakaiminato.

Op het zelfde moment als het WK Laser Radial Women gaat ook het WK Laser Radial Men door. In deze klasse komen Jan Heuninck en Simon de Gendt in actie, zij nemen het op tegen 31 andere zeilers uit vijf verschillende landen.

De eerste resultaten zijn vanaf 19 juli te vinden op: https://2019worlds.laserjapan.org/radial/results/

Auteur:

  • WWSV

    Wind en Watersport Vlaanderen (WWSV) is de gesubsidieerde unisportfederatie voor de sporttak zeilen in Vlaanderen. Zij is door Sport Vlaanderen erkend zoals voorzien in het algemeen uitvoeringsbesluit van de Vlaamse Regering. WWSV staat open voor alle Vlaamse verenigingen die zowel de recreatieve als de competitieve watersport aanbieden aan hun leden.

    De disciplines van de sporttak zeilen omvatten:

Voor u geselecteerd: