Eline Verstraelen eindigt op 8e plaats Youth Sailing World Championships

Eline Verstraelen

In het Poolse Gdynia is de Eline Verstraelen (BEL) uit Kapellen vandaag als 8ste geëindigd op de Youth Sailing World Championships. Met 46 ander zeilsters kwam onze vice-Europees kampioene in actie in de Laser Radial klasse. Eline behaalde 79punten.

Bij de Laser Radial Men nam Jef Hinnekint het op tegen 56 zeilers, Jef eindigt op de 44ste plaats met 281 punten.
Lucas Claeyssens  en Anne VandenBerghe verschenen in de Nacra 15 aan de start, met 118 punten eindigen zij op de 11de plaats.

De Youth Sailing World Championships zijn één van de belangrijkste jeugd zeilwedstrijden en worden ieder jaar georganiseerd door World Sailing om de jeugdparticipatie op het hoogste niveau te bevorderen.

Auteur:

  • WWSV

    Wind en Watersport Vlaanderen (WWSV) is de gesubsidieerde unisportfederatie voor de sporttak zeilen in Vlaanderen. Zij is door Sport Vlaanderen erkend zoals voorzien in het algemeen uitvoeringsbesluit van de Vlaamse Regering. WWSV staat open voor alle Vlaamse verenigingen die zowel de recreatieve als de competitieve watersport aanbieden aan hun leden.

    De disciplines van de sporttak zeilen omvatten:

Voor u geselecteerd: