Huysman AntwerpRace 2019 inschrijvingen open vanaf 9 september

Antwerp Race 2019

De Huysman Antwerp Race inschrijvingen zijn vanaf maandag 9 september geopend. Inschrijven voor de 32ste editie kan volledig digitaal via het Manage2Sail (M2S) inschrijfformulier op de AntwerpRace website. Ook de Notice of Race is beschikbaar met daarin alle informatie voor potentiële deelnemers.

De Huysmans Antwerp Race gaat door op zaterdag 28 september 2019. De uitslagen tellen dit jaar voor het eerst mee voor het overall klassement van het Open Noordzee kampioenschap (ONZK).

De wedstrijd staat open voor alle IRC, CR, sportboten, multihull en maxi zeiljachten met een geldige meetbrief.

Pendelbus

Op vrijdagavond en zaterdagochtend rijden pendelbussen vanaf Jachthaven Antwerpen. Je kan deze bestellen bij het inschrijven. Vergeet niet om te vermelden van welke pendelbus je gebruik wil maken (zaterdag en/of zondag) en met hoeveel personen.

Na de race
De gezellige Linkeroever jachthaven zal zich weer van zijn beste kant laten zien want de jachthaven wordt omgebouwd tot regatta-haven met een gezellig evenementen dorp met kraampjes, muziek en veel sfeer in de omgeving van het RYCB clubhuis zodat alle zeilers bij elkaar zitten na de Antwerp Race.

De prijsuitreiking zelf gaat door om 19u45 naast de jachthaven Antwerpen LO, of in een loods als het weer niet wil meewerken.

Voor het Antwerp Race diner kan je rechtstreeks reserveren bij “RYCB MAISON PARFAIT “ via www.maison-parfait.be

Voor wie?
Vrijwel elke zeiler kan met de Huysman Antwerp Race meedoen, van sterk competitief tot meer recreatief. Ook onze Nederlandse ongemeten zeilvrienden zijn welkom met een CR meetbrief. Een CR meetbrief aanvragen doe je makkelijk op www.cruiserrating.be

Inschrijven vanaf 9 september om 9u00 via www.antwerprace.be

Video start AntwerpRace 2018 door mediapartner ClubRacer

 

Labels

Auteur:

  • Kat

    Kathleen Rutten studeerde film- en videokunsten, digital content & journalism aan de Artevelde Hogeschool, behaalde een bachelor Nederlandse taal en literatuur en was online redacteur bij het Mediahuis. Ze zeilt van kindsbeen af en is gepassioneerd wedstrijdzeiler sinds 1984.

Voor u geselecteerd: