Breskens Sailing Weekend: een knappe mix van zeilwedstrijden

Breskens Sailing Weekend

Breskens Sailing Weekend is het vierde grote evenement van het Indumar Open Noordzeekampioenschap wordt beslecht in de Scheldemonding in het weekend van 30 augustus en 1 september. Traditioneel een knappe mix van wedstrijden voor de IRC vloot en de langere banen voor Cruiser rating.

Het Breskens Sailing Weekend is tevens een rangschikking in ORC maar dat is iets waar vooral Nederlandse boten over beschikken.

De organisatie in Breskens doet er alles aan om er een totaalevenement van te maken met ontbijt en avondmaaltijden aan goede voorwaarden. Steevast een driedaags topevenement in de Scheldemonding.

Inschrijven doe je via Manage2Sail en deze link - ook de NOR en SI worden er gepubliceerd. 

https://www.breskenssailing.nl

Auteur:

  • WWSV

    Wind en Watersport Vlaanderen (WWSV) is de gesubsidieerde unisportfederatie voor de sporttak zeilen in Vlaanderen. Zij is door Sport Vlaanderen erkend zoals voorzien in het algemeen uitvoeringsbesluit van de Vlaamse Regering. WWSV staat open voor alle Vlaamse verenigingen die zowel de recreatieve als de competitieve watersport aanbieden aan hun leden.

    De disciplines van de sporttak zeilen omvatten:

Voor u geselecteerd: