Dehler Champions Choice modellen actie 2019-2020

Dehler 46

Dehler Benelux is in juli en augustus de Champions Choice modellen actie 2019-2020 gestart. De modellen Dehler 29, Dehler 34, Dehler 38, Dehler 42 en Dehler 46 zijn voorzien van vele opties met een zeer aantrekkelijke korting. In juli en augustus is de korting tot wel 100% waarbij de bedragen wel kunnen  oplopen tot 46.040 euro bij een Dehler 46.

Door samen te werken met toeleveranciers, de werf en de dealer is het mogelijk deze Champions Choice actie te doen. De productie staat in het de winter in de planning, levering  2020.

De uitrustingsniveaus zijn meest voorzien van navigatie pakket met plotter, wind en snelheidsmeter, dieptemeter alsmede een stuurautomaat. Tevens in zit in het aanbod het cruising pakket met op diverse modellen een zwemplateau, inklapbare klampen, diverse cruising items als teak in de kuip, upgrade accu’s AGM, gordijnen en een security pakket. De zeilen HPM zijn in laminaat en voorzien van UV bescherming.

Neem eens een kijkje op www.dehler.nl , info@dehler.nl of bel +31187663388 of bezoek onze vestigingen in Stellendam of Breskens.

Dehler Benelux heeft diverse mogelijkheden om deze modellen te bezichtigen. Tevens zijn wij aanwezig op de HISWA van 4 tot 8 september op de HISWA.

Dehler 38

Dehler 38

Dehler 38 interieur

Dehler 38 interieur

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: