VIDEO: Tornado blaast catamaran omver en gooit maxi zeiljacht plat

Tornado

De Aucklandse autoriteiten hebben zopas de video's vrijgeven van één van de cctv bewakingscamera's die de storm van 12 augustus in Westhaven Marina (NZL) in beeld brengt.

In deze dramatische video zie je hoe een tornado een vrij groot catamaran zeiljacht omver gooit en een maxi zeiljacht plat blaast.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun data-driven online marketing en e-commerce groei met zijn online marketing bedrijf Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: