Huysman Antwerp Race versie 2.0: schrijf je in en maak je klaar

Antwerp Race

Er zijn veel redenen om mee te doen met het Wereldkampioenschap Schelde Zeilen maar dit jaar krijgt de Huysman Antwerp Race toch een extra dimensie. Kosten nog moeite worden namelijk gespaard om het de zeilers naar de zin te maken. Maak jullie klaar voor de Huysman Antwerp Race 2.0!

Zoals gewoonlijk racen we met zijn allen om ter snelst van Breskens of Terneuzen naar Antwerpen maar we kunnen alvast verklappen dat wat de "après sail" betreft, de Antwerp Race organisatie iets speciaals in petto heeft. Details volgen later.

Stay Tuned

Stay ClubRacer

Denk erom: Er zijn maximum 225 jachten toegelaten omwille van de drukke beroepsvaart op de Schelde. Inschrijven kan vanaf maandag 9 september. Opgepast de wedstrijd is traditiegetrouw snel volzet!

Inschrijven doe je via www.antwerprace.be

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: