Kalender Verbondsbezem competitie 2020

Verbondsbezem competitie 2020

In de afgelopen periode is er door de Noordzee Club op verscheidene niveaus hard gewerkt om het resultaat van de focusgroep met betrekking tot een vernieuwde opzet van de Verbondsbezem Competitie uit te werken en het resultaat hiervan is onlangs bekend gemaakt.

In aanvulling daarop hierbij twee aanvullingen:

  • De kalender met de events in de nieuwe Noordzee Club Verbondsbezem Competitie 2020. Met 3 Key Events en tal van prachtige Regionale Events denken wij voor de komende jaren een prachtige vernieuwde competitie opzet te hebben neergezet.
  • Een uitleg over de scoring van de Key- en Regionale Events in 2020 en welke voorwaarden daaraan zijn verbonden.

De Noordzee Club wenst alle zeilers prachtige zeildagen en dito strijd toe tijdens de Noordzee Club Verbondsbezem Competitie.

Tevens danken zij ook alle verenigingen en organisaties voor hun tomeloze inzet voor zeilend Nederland!

Verbondsbezem competitie 2020

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: