VIDEO: TeamNL Zeilers kansloos tegen supersnelle trainingspartners

TeamNL Zeilen dolfijnen

Tijdens een training van de TeamNL Zeilen Kernploeg en Talentploeg voor de kust van Villamoura, Portugal duikt ineens een groep dolfijnen op die het leuk vindt om mee te spelen en even te laten zien dat de Nederlandse zeilers kansloos zijn.

Deze teams trainen in de 49-er FX waaronder Annemiek Bekkering en Annette Duetz, die al geplaatst zijn voor de Olympische Spelen van Tokyo.

 

VIDEO: Met de NED 1 (zeilnummer) Bekkering en Duetz. De andere teams zijn Svea Karsenbarg en Cecile Janmaat en Odile van Aanholt die voor deze gelegenheid met coach Alain Sign vaart (coach van de 49erFX Kernploeg).

FOTO: Odile van Aanholt met Alain Sign
Fotograaf:  Kaj Böcker (coach 49FX Talentploeg)

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: