Driehoek Noordzee Challenge 2021

Driehoek Noordzee Challenge

De Driehoek Noordzee Challenge is een echte prestatietocht op de Noordelijke Noordzee, met de nadruk op prestatie, grensverleggend, uitdagend en vriendschap. Er is geen wedstrijdelement, de belangrijkste waardering is goed zeemanschap.

De organisatie van de Driehoek Noordzee Challenge roept jou op om samen met vele gelijkgestemden deze uitdaging aan te gaan.

Je kunt de Driehoek varen als duo tocht met 2 opvarenden per schip waarin wordt gestreden om de Watermaat trofee (hierbij gaat het om de kwaliteit van het logboek), of als toertocht waarbij gevaren wordt met volledige bemanning.

De Driehoek start in Den Helder en neemt jou mee naar Kirkwall op de Orkney eilanden, vervolgens naar Farsund aan de Noorse zuidkust en van daaruit terug naar Den Helder.

Ruim 1100 zeemijl zeilen in twee weken tijd. De meest uitdagende toertocht van Nederland.

Deze Driehoek Noordzee is een echte challenge. Ruim 1100 zeemijl onstuimige zee, kou, korte nachten, maar ook een uitgestrekte lege Noordzee met prachtige zonsopkomst en -ondergangen, vogels en dolfijnen. Maar vooral intens veel zeilen en tussendoor de gezelligheid en verhalen van de medezeilers.

Driehoek Noordzee Challenge

Wanneer is Driehoek Noordzee Challenge?

De 23e editie van de Driehoek Noordzee Challenge staat gepland voor 19 juni t/m 3 juli 2021.

Deze Challenge wordt 2 -jaarlijks georganiseerd door de Kustzeilers.

Hoe kan ik deelnemen?

Wil jij je grens verleggen, de horizon voor bij zeilen samen met de Kustzeilers?

Neem dan contact op met de ZeeZeilCommissie van de Kustzeilers.

zzc@kustzeilers.nl

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: