Inschrijven voor de 2021 Rolex Fastnet Race doe je zo

2021 Rolex Fastnet Race

Met nog minder dan een maand te gaan tot de inschrijvingen openen van de 48e Rolex Fastnet Race is het RORC Race Team alweer bezorgd voor een stormloop. In 2019 was de Rolex Fastnet Race in minder dan 5 minuten volzet.

2021 Rolex Fastnet Race

Om kans te maken op een plaats tijdens de opening van de inschrijving op dinsdag 12 januari om 10.00 UTC is het aan te raden om je boot vooraf in te schrijven op RORC's SailGate race entry management systeem.

Er is ook een uitgebreide gids voor inschrijvers beschikbaar op de Rolex Fastnet Race website om alle deelnemers -  veteranen of niet  - door het registratieproces te loodsen. Het RORC Race Team staat daar klaar om advies en assistentie te bieden.

Meer informatie vind je ook op https://www.rolexfastnetrace.com/en/enter-race.

2021 Rolex fastnet race course

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: