J 45 Cruiser het nieuwe vlaggenschip van J Boats en J Composites

  • Author: Ice
    Date: do, 17/12/2020 - 15:52
    Tags:
J/45 Cruiser

J Boats lanceert haar nieuwe vlaggenschip, de J 45 Cruiser. Dat dit iets bijzonders is, blijkt wel uit het feit dat dit het 45ste model is in de 45 jarige geschiedenis van het bestaan van J Boats en J Composites.

De J45 wordt het nieuwe vlaggenschip van de cruising lijn en wordt neergezet als de nieuwe benchmark in cruising.

De J45 is het resultaat van een 3 jarig proces tussen J/Boats en J/Composites om tot het ideale resultaat te komen van cruising en performance. Want hoewel J/Boats veelvuldig in het wedstrijd veld te vinden zijn, gebruikt 50% van de eigenaren haar boot om te cruisen.

De J45 kent 2 interieur layouts, met 3 hutten, 2 natte cellen, of met 2 hutten, 2 natte cellen en een grote opslag. 

Het interieur komt van de hand van Isabelle Racoupeau, zij heeft een hoogwaardig, comfortabel en (voor tijdens het zeilen) functioneel design getekend, waarin natuurlijk licht en indirecte verlichting het moderne interieur accentueren.

Qua afwerking kan er in het interieur gekozen worden tussen 3 afwerkingen: Eiken, walnoot en teak. Verdere toespitsing aan uw wensen is mogelijk door te kiezen uit een brede range van exclusieve bekledingsmogelijkheden.

Meer informatie, specificaties en afbeeldingen vind je op de J 45 pagina op BoatZilla.

 

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: