VIDEO: New York Yacht Club American Magic aan de leiding na eerste racedag

New York Yacht Club American Magic aan de leiding

De eerste racedag van de PRADA Americas Cup World Series in Auckland is net afgelopen en New York Yacht Club American Magic leidt de voorlopige rangschikking na het winnen van de beide wedstrijden die ze vandaag hebben gezeild.

Op de tweede plaats staat Emirates Team New Zealand (1 punt), derde Luna Rossa Prada Pirelli (1 punt) en vierde INEOS TEAM UK (0 punten). 

 

De wedstrijden werden gehouden met een zuidwestelijke wind tussen 15 en 19 knopen. De hoogste bootsnelheid gemeten tijdens de races was 49,1 knopen en werd geklokt door Emirates Team New Zealand.

Een volledig raceverslag inclusief de actiefoto's vind je op ClubRacer.eu

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: