Gelijkspel voor New York Yacht Club American Magic en Emirates Team New Zealand

Gelijkspel voor New York Yacht Club American Magic en Emirates Team New Zealand

Op de tweede dag van de PRADA America's Cup World Series (ACWS) in  Auckland zijn vandaag vier wedstrijden gehouden op racebaan C. Voor het publiek het favoriete speelveld omdat het racen dan recht in het hart van Waitematā Harbour brengt. Tijdens de 4 wedstrijden stond een niet zo stabiele noordwestenwind tussen de 10 en 14 knopen.

In de nieuwe tussenstand staan de zeilteams New York Yacht Club American Magic en Emirates Team New Zealand op een gelijkspel met drie overwinningen elk. De Challenger van Record Luna Rossa Prada Pirelli (2 punten) en INEOS TEAM UK (0 punten) volgen respectievelijk op de derde en vierde plaats.

Alle raceverslagen en de volledige video van meer dan drie uur vind je op ClubRacer.eu

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: