Emirates team New Zealand wint de PRADA America's Cup World Series op het scherpst van de snede

Emirates team New Zealand wint de PRADA ACWS Auckland

Alsof het in het script geschreven is, was de laatste race bepalend voor wie de PRADA America's Cup World Series Auckland trofee zou winnen. Met Emirates Met Team New Zealand en American Magic  op gelijke punten zou een overwinning tegen Luna Rossa Prada Pirelli de Kiwis het voordeel geven om de trofee te pakken.

En dat is wat er gebeurde. Emirates Team New Zealand won de laatste race met 0:16 seconden van Luna Rossa Prada Pirelli en opende de fles G.H. Mumm Champagne op het podium voor hun fans.

Het volledige raceverslag en video van meer dan vier uur vind je op ClubRacer.eu

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: