ONZK wedstrijdkalender 2021

ONZK wedstrijdkalender 2021

De Open Noordzee Kampioenschap Organisatie (ONZK) kijkt vooruit en publiceert de wedstrijdkalender voor 2021. Het ONZK staat in 2021 open voor IRC en CR gemeten boten en er is rekening gehouden met de wensen van de zeilers in de Half Ton klasse, de eenheidsklasse SB20 en J/80. Ook zijn er in 2021 een aantal wedstrijden open voor double handed formule.

Dit ONZK wedstrijdkalender werd in de aanloop van het zeilseizoen samengesteld door de grotere jachtclubs aan de Belgische kust en Antwerpen.

Men wil in 2021 nog meer de nadruk leggen op het "serious fun" gehalte, gekoppeld aan een optimale sport- en wedstrijdervaring. Op zich zal het niet zo moeilijk zijn om het fun gedeelte op de wal te verbeteren ten op zichte van Covid19 jaar 2020.

Antwerp Race ONZK

Foto archief Antwerp Race

Daarnaast blijven deze wedstrijden een opstap naar een intensere zeilbeleving, leuke teamgeest en gezelligheid en internationale wedstrijden. 2021 is het jaar van de Fastnetrace. Voor de Belgische zeilers kan de combinatie met het ONZK een trigger zijn voor top zeilprestaties.

De sailing instructions van het 2021 ONZK zullen vanaf half december beschikbaar zijn.

De ONZK wedstrijdkalender 2021 kan je hieronder in de bijlage downloaden.

Attachment
Bijlage Grootte
ONZK en zeezeil wedstrijdkalender 2021 70.79 KB
Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: