VIDEO: Nieuwe datum voor boot Düsseldorf 2021

boot Düsseldorf 2021

Messe Düsseldorf heeft samen met haar partners en exposanten besloten om boot Düsseldorf 2021 te verschuiven naar 17-25 april. Voor de watersportliefhebber is dit het summum van de boatshows en dat net voor het nieuwe vaarseizoen begint.

Naast zeilboten en motorboten van alle kaliber, watersportreizen en uitrusting kunt u zich ook verheugen op vele watersportattracties. De nieuwe glazen duiktoren is er zo één van.

Met het PROTaction hygiëneconcept wil men voor een uitstekende veiligheid gaan die we al eerder hebben gezien bij het CARAVAN SALON 2020. Volgens de directie van Messe Düsseldorf heeft dit concept de hygiënetest met vlag en wimpel doorstaan.

Zet dus alvast in je kalender: boot Düsseldorf van 17 tot 25 april 2021.

In onderstaande video kan je zien hoe goed het PROTaction hygiëneconcept heeft gewerkt:

 

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: