Nieuw: de Zeilen Wiki

Zeilen Wiki

Clubracer heeft een aantal nieuwe pagina’s gepubliceerd onder de categorie Zeilen Wiki. Kennisdeling en meer mensen aan het zeilen en wedstrijdzeilen te krijgen is hier het hoofddoel. Ook vinden wij het noodzakelijk dat instappers in de zeilsport goed begeleid worden. Van zodra men de zeilscholen voorbij is houdt het meestal op bij onze zeilfederaties en dat is de leemte die wij willen opvullen met onze Zeilen Wiki.

Er bestaan toch ook veel zeilboeken en zeilopleidingen online zult u zeggen. Ja dat klopt maar we zien dat vele zoekopdrachten in Google verwijzen naar de foutieve pagina’s. We willen met de Zeilen Wiki een onafhankelijke kennis- en informatiebron maken en putten uit onze jarenlange (+35 jaar) in het zeilen en wedstrijdzeilen met zeilboten en zeiljachten.

Voor wie is deze Zeilen Wiki?

De Zeilen Wiki is bedoelt voor alle zeilers. Zowel beginners, gevorderden zeilers en wedstrijdzeilers kunnen hier kennis op doen.

Is deze Zeilen Wiki compleet?

Neen, de zeilen wiki is nooit af en zal continue geüpdatet worden volgens wat de markt ons brengt en hoe de zeilsport in België en Nederland evolueert.

Kan ik als zeiler meehelpen aan de Zeilen Wiki?

Ja dat kan. Stuur uw pagina suggestie naar redactie@clubracer.be

Kan ik als watersportbedrijf meehelpen aan de Zeilen Wiki?

Direct niet, indirect wel. U helpt ons door regelmatig persberichten te zenden van uw lokaal watersportbedrijf alsook van uw leveranciers en fabrikanten.

Ziet u een fout in onze Zeilen Wiki dan mag u ons daar altijd op attent maken.

Hieronder een overzicht van de reeds gepubliceerde pagina's:

Zeilen voor beginners

Zeilen voor gevorderden

Beginnen met wedstrijdzeilen

Administratie tijdens het wedstrijdzeilen

Zeilboten, uitrusting en accessoires

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: