Emma Plasschaert zakt naar een 5de plaats op het WK Laser Radial zeilen

Emma Plasschaert

Op de vijfde wedstrijddag en de eerste dag van de Gold fleet van het WK Laser Radial zeilen in Melbourne zakt Emma Plasschaert (BEL) van een tweede naar een de vijfde plaats. Er staan nog drie manches gepland, en met vijf punten achter op de top-3 belooft het nog een spannende dag te worden.

De huidige top-5 in de Laser Radial Women ziet er als volgt uit:

  1. Marit Bouwmeester (NED): 21 punten
  2. Line Flem Høst (NOR): 45 punten
  3. Anne-Marie Rindom (DEN): 55 punten
  4. Magdalene Kwasna (POL): 58 punten
  5. Emma Plasschaert (BEL): 60 punten

Bij de Laser Radial Men ligt Simon De Gendt (BEL) op de 19de plaats met 128 punten en Jan Heuninck (BEL) is met 159 punten voorlopig 24ste. De eerste plaats bij de mannen is voorlopig voor de Rus Daniil Krutskikh met 16 punten. Ook voor de mannen staan er nog drie races op de planning.

Auteur:

  • WWSV

    Wind en Watersport Vlaanderen (WWSV) is de gesubsidieerde unisportfederatie voor de sporttak zeilen in Vlaanderen. Zij is door Sport Vlaanderen erkend zoals voorzien in het algemeen uitvoeringsbesluit van de Vlaamse Regering. WWSV staat open voor alle Vlaamse verenigingen die zowel de recreatieve als de competitieve watersport aanbieden aan hun leden.

    De disciplines van de sporttak zeilen omvatten:

Voor u geselecteerd: