Deltaweekend 2020 staat open, schrijf je in zonder verplichting

Deltaweekend 2020

De gevolgen en maatregelen rond het indammen van het Coronavirus treft eenieder van ons. Achter de schermen gaat de Deltaweekend organisatie door met de voorbereidingen, maar ze houden er natuurlijk ook rekening mee dat de 50e editie van het Deltaweekend wel eens zou uitgesteld moeten worden.

De Deltaweekend organisatie volg daarbij de richtlijnen van overheidswege en van de relevante instanties zoals het Watersportverbond en het NOC - NSF.

Inschrijvingen

Men roept iedereen op om gewoon in te schrijven en niet af te wachten. Zo kan in ieder geval iedereen zich verheugen op een leuk vooruitzicht in deze moeilijke tijden. Ingeval van afgelasting, krijgt iedereen die heeft ingeschreven en betaald vanzelfsprekend zijn inschrijfgeld terug.

Laten we hopen dat het niet zover zal komen.

www.deltaweekend.nl

Foto: Anusjka Martens, Fotografie Objectivo

 

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: