The Great Escape: blijven zeilen tijdens de Corona-lockdown

Virtual Regatta The Great Escape

Blijven zeilen tijdens de Corona-lockdowns dies ons wereldwijd teisteren, dat is de missie vandaag van het toonaangevende digitale zeilplatform Virtual Regatta Offshore. Vandaag start The Great Escape regatta, een virtuele race van La Rochelle naar Curaçao in het Caribisch gebied waar professionele en miljoenen recreatieve zeilers tegen elkaar zullen racen.

Professionele en recreatieve zeilers nemen het tegen elkaar op.

Professionele zeilers zoals Sam Davies, Armel Le Cleac’h, Boris Hermann en Jeremie Beyou zullen alvast aan de startlijn van Virtual Regatta's The Great Escape verschijnen. Samen met miljoenen andere eSailors zullen zij strijden om de eer en glorie.

De eSailors kunnen kiezen uit uit vier bekende offshore eenheidsklasse raceboten: de Ultim IMOCA, Class 40  en de Figaro 3 van Beneteau.

Virtual Regatta The Great Escape

Gratis VIP status

Virtual Regatta Offshore, het toonaagevende digitale zeilplatform, heeft ten tijde van het Coronavirus alle eSailors gratis de VIP-status upgrade gegeven. Dit laat toe dat de eSailors uitgebreidere weersverwachtingen ter beschikking hebben en de mogelijkheid om 100 vrienden aan te duiden in plaats van 50.

Registreer je voor de starttijd om 12:02 UTC en blijf zeilen tijdens de Corona-lockdown via: https://www.virtualregatta.com/en/offshore-game/

Preview video Virtual Regatta Offshore

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: