Inschrijvingen Deltaweekend 2020 zijn geopend

Deltaweekend

Vanaf dit weekend staan de Deltaweekend inschrijvingen open voor zowel de Veronicarace op 13 en 14 juni als het jubileum Deltaweekend van 19 t/m 21 juni. Nu iedereen weer terug is van de voorjaarsvakantie, gaat de aandacht voor velen weer uit naar het komende zeilseizoen. De harde kern zeilt overigens gewoon door en doet mee aan de winterwedstrijden zoals de Goofies. Geniet van de early-bird korting als je vóór 1 mei inschrijft.

Ga voor de early-bird korting rechtstreeks naar de website van het Deltaweekend

Nostalgische tijden herleven

Onze oproep voor foto's en knipsels uit de oude doos begint resultaat op te leveren. Wie kent niet de Sharp transistorradio, één van de eerste draagbare radio's in klein formaat?

Sharp transistorradio

Daarmee kon je afstemmen op Radio Veronica uitgezonden vanaf het voormalige lichtschip de Nordeney dat ongeveer 4,6 mijl buiten de kust voor Scheveningen lag en fungeerde als keerpunt voor de Veronicarace. In de beginjaren werden er tijdens de Veronicarace live uitzending gewijd aan de wedstrijd met mooie verhalen tijdens het passeren van de zeezender.

Veronicarace

De flyer 2020 is gereed

De nieuwe flyer voor het jubileumjaar is ook gereed, geprint en ontworpen door de huisdrukker Zoeteweij op basis van een van de vele foto's van Anusjka Martens. We zijn druk bezig om de flyer te verspreiden. Want hoe meer bekendheid, hoe meer deelnemers en hoe meer zeilplezier!

Deltaweekend 2020 flyer

Foto boven: Deltaweekend 2019 © ClubRacer

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: