Antwerp Snipe Cup 7/8 maart op het Galgenweel

Antwerp Snipe Cup

Zoals de Omloop het Nieuwsblad de grote opener van het Belgische wielerseizoen is, is de Antwerp Snipe Cup al jaar en dag de opener van het seizoen in de kleinzeilerij.  Al voor het 13e jaar staat deze wedstrijd garant voor een heleboel serious sailing, serious fun in de Snipe klasse. 

Deelnemers uit België, Nederland, Italië, Noorwegen en Groot-Brittanië nemen het in korte, intensieve windward-leeward races tegen elkaar op om de Antwerp Snipe Cup op het Galgenweel te winnen. 

Na heel wat (veel te) winderige weekends, lijken de weergoden de zeilers eindelijk prima zeilweer voor te schotelen...

Antwerp Snipe Cup

Tekst: Jan Peeters
Foto's: Erwin Van Iseghem

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: