Y-Toren Race 2020: de seizoensopener van het Markermeer en IJsselmeer

Y-Toren Race 2020

Op 2 en 3 mei 2020 wordt de 55e editie van de Y-Toren Race gezeild op het IJmeer. Naast ORC, Lemsteraken, Kwartton klasse en Eenheidsklassen, is het ook nu weer mogelijk om in te schrijven in de SW klasse. Ook is de ORC 4 klasse terug. Voor zowel de ORC-3 als ORC-4 klasse telt de Y-Toren Race mee voor de Verbondsbezem.
 
De traditionele seizoensopener van het Markermeer en IJsselmeer heeft door de vroege start in mei geen last van het fonteinkruid.
 
Naast wiervrije banen staat de Y-Toren Race natuurlijk garant voor intensieve up- en downwind banen met 4 starts per dag, een competitieve vloot en professionele wedstrijdleiding. Na de wedstrijden op zaterdag is er de smakelijke barbecue en wordt de zaterdagavond weer gegarandeerd gezellig met een DJ in het clubschip van Zeilvereniging Het Y in Durgerdam. 

Wedstrijdzeilers kunnen zich al inschrijven via www.ytorenrace.nl.

De Notice of Race is beschikbaar.

Foto: Hans Knapper

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: