Pancake Sailor - nieuw en gratis zeilspel / zeilsimulator

Pancake Sailor

Het game ontwikkelteam van MarineVerse heeft vandaag PancakeSailor uitgebracht. PancakeSailor moet een ontspannend zeilspel in het VR Regatta-universum worden. In tegenstelling wat Virtual Regatta Offshore ons aanbied met dagenlang racen tegen elkaar ben je met PancakeSailor in no-time een virtuele zeilwedstrijd aan het zeilen, alleen of tegen je vrienden.

In maart 2020 kwamen zeilers van over de hele wereld in quarantaine te staan. In reactie op deze ontluikende situatie heeft het MarineVerse team besloten om iets te creëren dat voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk is. Het spel biedt een ontspannende verkenningsmodus met een eenvoudige toetsenbord bediening, een Easy Race met een global leaderboard en een multiplayer-modus.

De multiplayer-modus is verbonden met VR Regatta. Dit wil zeggen dat monitor gebruikers in staat zullen zijn om te racen tegen zeilers die gebruik maken van virtual reality brillen of VR headsets.

MarineVerse is bekend van zijn VR Regatta zeilsimulator die als enige in zijn soort enkel met virtual reality brillen of VR headsets te gebruiken is.

PancakeSailor is vanaf vandaag gratis verkrijgbaar bij het Steam gameplatform en is compatibel met Windows PC en er is geen VR bril nodig.Dit

Hier alvast de gameplay video:

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: