Deltaweekend jubileumeditie naar 2021

Deltaweekend 2021

Na de persconferentie van de Nederlandse regeringsleider Mark Rutte op dinsdagavond, is het duidelijk dat evenementen ook in Nederland tenminste tot 1 september niet mogelijk zijn. Dat geldt ook voor het Deltaweekend en betekent dat de jubileumeditie helaas niet kan doorgaan in 2020.

De optie om een nieuwe datum nog in dit kalenderjaar te prikken is evenmin erg realistisch. Samen met alle zeilliefhebbers betreuren we dit natuurlijk ontzettend, maar de volksgezondheid gaat boven alles. We zagen dit natuurlijk al wel aankomen, maar we hadden, misschien tegen beter weten in, nog enige hoop.

Jubileumeditie verplaatst naar 2021, van 18 t/m 20 juni

Uiteraard laten we het jubileum niet voorbijgaan. Dat hopen we in volle omvang volgend jaar in het weekend van 18 tot en met 20 juni 2021 in Zierikzee te vieren.

De Veronicarace krijgt een plaats in het voorafgaand weekend van 12 en 13 juni met Colijnsplaat als uitvalshaven. Wij zullen hierover op korte termijn contact opnemen met onze partners en instanties met wie we afspraken hebben gemaakt. En niet te vergeten met onze trouwe sponsors en vrijwilligers die hun steun al hadden toegezegd.

Voor volgend jaar kijken we uit naar en gezond en veilig vaarseizoen.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: