Eerste coronacrisis slachtoffer in de zeilsport: Sailing.today is niet meer

coronacrisis slachtoffer

Sailing.today, het online platform dat in Nederland de inschrijvingen, betalingen en uitslagverwerking voor alle toonaangevende zeilwedstrijden voor open boten organiseerde, is niet meer.

Meer dan acht jaar hebben de initiatiefnemers met veel passie en energie gewerkt aan het online zeilplatform Sailing.today. Harry Drenth meldt ons dat ze genoodzaakt zijn alle activiteiten te beëindigen.

Volgens Harry is het niet gelukt om het platform rendabel te exploiteren en heeft de coronacrisis de laatste duw gegeven om tot dit besluit te komen.

Concreet houdt dit in dat alle activiteiten per 3 april zijn stop gezet.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: