Goofies Race winterserie 2019- 2020 vroegtijdig beëindigd

WHITE RABBIT

In Zeeland zijn alle evenementen verboden in verband met de kansen op besmetting met het Corona virus. Daarom is ook de Goofies zeilwedstrijd serie 2019-2020 na de wedstrijd van maart beëindigd. Daarmee is de tussenuitslag van de serie na maart dus de definitieve einduitslag voor het seizoen 2019-2020 geworden.

Volgens de reglementen van de Goofies wedstrijden, de befaamde Goofies 10 geboden, tellen de 5 beste wedstrijden van iedere deelnemer als de einduitslag. Omdat er 6 wedstrijden zijn gevaren kunnen deelnemers dus nog één wedstrijd, met het slechtste resultaat, aftrekken. De deelnemers zijn van deze ontwikkeling en de uitslag al op de hoogte gesteld.

Einduitslag

De winnaars  van einduitslag en Goofies kampioen voor het winter seizoen 2019-2020 zijn geworden:

  • In de klassen ORC A en IRC A Marco de Bat met de BATTELEUR
  • In ORC B Bas Dijkhuizen met de ELYXIR
  • In IRC B  Laurent Vercammen met de WHITE RABBIT
  • In ongemeten A Mark van Driel met de FAMOUSGULL 2
  • In ongemeten B Adri van de Velde met de SPOTGAAI

De complete einduitslag kan u onderaan dit bericht downloaden.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking wordt in afwachting op de ontwikkelingen verschoven naar de Goofies van het seizoen 2020-2021.

Dat geeft de Goofen nog de gelegenheid om besluiten te nemen over de prijsuitreiking zoals tijdstip en de aard van de prijzen: overalls, grote en lelijke bekers of een waardevol kunstvoorwerp in gips.

De volgende Goofies wedstrijden staan gepland voor 3 oktober 2020, maar zaken veranderen op het ogenblik soms snel. We wachten de verdere ontwikkelingen af en geven over de Goofies wedstrijden nadere informatie als die er is.

Tekst: de Goofen

Attachment
Bijlage Grootte
Goofies Race einduitslag 2019-2020 140.78 KB

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: