Storm Trysail Foundation maakt Safety at Sea videoserie openbaar

Safety at Sea videoserie

Storm Trysail Foundation heeft vandaag de Safety at Sea videoserie openbaar gemaakt. De Safety at Sea videoserie is normaal gereserveerd voor de deelnemers van het Safety at Sea Seminar of na betaling van $40.

De Storm Trysail Club gaat al deze video's nu gratis ter beschikking stellen aan alle zeilers die in quarantaine zitten wegens de coronacrisis. Per maand zullen ze één video vrijgeven.

De video die vandaag werd vrijgegeven gaat over de man overboord manoeuvres en bijhorende training.

 

Zeilen Wiki

Meer leren over zeilen en zeezeilen bezoek dan zeker onze zeilen wiki pagina. De zeilen wiki pagina staat vol met tips voor beginners en gevorderden.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: