Geen Antwerp Race in 2020

Antwerp Race

De raad van bestuur van de Antwerp Race heeft unaniem beslist om de editie van 2020 niet door te laten gaan. Deze beslissing is gebaseerd op de vele onzekerheden van dit moment.

Dat betekent dat 34ste Antwerp Race helaas niet kan doorgaan op 3 oktober. De raad van bestuur zag dit natuurlijk al wel aankomen, maar ze hadden tegen beter weten in toch nog enige hoop. Ook de sponsorwerving liep niet zoals andere jaren.

Bob de Paepe, secretaris Antwerp Race, vertelt ons:

"We hebben ook begrip voor eventuele sponsors die momenteel wat terughoudend zouden kunnen zijn in deze bizarre tijden."

Bob vult aan:

"Vanzelfsprekend blijven wij niet bij de pakken zitten en zullen ons inspannen om met uw hulp en/of steun er in 2021 een mooie editie van te maken."

Nieuwe datum

De 34ste editie van de Antwerp Race zal gezeild worden op zaterdag 09 oktober 2021.

Ben je het eens met de beslissing van de Antwerp Race organisatie? Laat al je meningen, bedenkingen en voorstellen gerust weten op de Facebook pagina van ClubRacer. Ondertussen houd je veilig en blijf gezond!

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: