Open Noordzee Kampioenschap 2020 doorgeschoven naar 2021

Open Noordzee Kampioenschap ONZK

Hoewel de huidige coronamaatregelen sport en competitie op een zeer beperkte schaal zouden toelaten, is het niet mogelijk om op een veilige manier zeilwedstrijden en de bijhorende social events te organiseren. Nu ook de Antwerp Race naar 2021 verschoven wordt is er maar één ONZK-wedstrijd in september  - het Oostende Weekend - die nog zou overblijven. Ook dat is voorwaardelijk.

HET ONZK bestuur heeft daarom besloten om dit jaar géén ONZK-klassement op te stellen. Weliswaar met spijt in het hart focussen we ons nu op 2021. 

Natuurlijk staat de organisatie open voor alle suggesties van de zeilers en fans. Die zijn zeer welkom op: info@onzk.be

We laten de zeilers op tijd weten hoe het Oostende Weekend voor IRC, CR en Halfton zal aangepakt worden. 

Het ONZK-team wenst alle zeilers desondanks een goede zeilzomer en bovenal een goede gezondheid. 

We kijken er naar uit om jullie -met de juiste, gezonde attitude- op of aan het water te zien. 

Bestuur ONZK

Ben je het eens met de beslissing van het ONZK bestuur?
Laat al je meningen, bedenkingen en voorstellen gerust weten op de Facebook pagina van ClubRacer. Ondertussen houd je veilig en blijf gezond!

Auteur:

  • Pit De Jonge

    Pit De Jonge is letterlijk in een scheeps nest geboren. Hij free lancet sinds 1979 als foto- en tekstjournalist of commentator voor binnen- en buitenlandse media. De focus is steeds het water met als thema’s -sport,-recreatie, -toerisme, -competitie,-erfgoed en -economie. Als Ship to Shore verzorgt hij sinds 1987 de communicatie van een brede waaier aan watergerelateerde evenementen en organisaties. 

Voor u geselecteerd: