Le Grand Pavois La Rochelle - het eerste nautisch salon post-corona

Le Grand Pavois La Rochelle

Menig watersporter heeft sinds de Corona lock-down vele nautische salons en botenbeurzen hun deuren zien sluiten wegens de door de overheden opgelegde corona maatregelen. Maar er is goed nieuws aan de horizon: Le Grand Pavois La Rochelle zal het eerste nautische salon van Europa zijn post-corona en vindt plaats van dinsdag 29 september tot zondag 4 oktober!

Le Grand Pavois La Rochelle is een internationale bootshow die elk jaar in La Rochelle in Port de Minimes wordt gehouden.

Le Grand Pavois La Rochelle

Elk jaar verwelkomt deze bootshow ongeveer 80.000 bezoekers die op hun beurt meer dan 750 zeilboten en motorboten komen ontdekken die zowel op het water als op de wal tentoongesteld zijn.

Dit uniek nautisch salon benadrukt de kwaliteiten van de Franse, Europese en wereldproductie en bewijst de rijkdom en het multidisciplinaire karakter van de kleine scheepswerven, waarvan velen de Grand Pavois La Rochelle als enige jaarlijkse show kiezen.

Le Grand Pavois La Rochelle

https://www.grand-pavois.com/

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: