De Belgian Boat Show blijft doorgaan

Belgian Boat Show

De Belgian Boat Show blijft doorgaan onder leiding van Florent Godin, dat meldt Belgian Boat Show PR medewerker Pit De Jonge ons. Watersport TV verspreidde eerder deze week het gerucht dat Conceptum, de commerciële organisatie achter de Belgian Boat Show, zou stoppen wegens de corona maatregelen. Dit blijkt volgens Conceptum CEO Florent Godin niet correct te zijn.

Watersport TV berichtte op haar blog:

Watersport TV

Florent Godin vertelt ons:

“We zijn absoluut overtuigd van de waarde die pleziervaart en watersport aan het vrijetijdsaanbod toevoegt. We gaan begin juli overleggen met de sector hoe we samen de yachting, de brandingsporten, het zeilen, het waterskiën, het jetskiën en de wakeboarding maar ook surfen en kiten nog dit jaar dichter bij het publiek gaan brengen.”

Het vooruitzicht is een volgende Belgian Boat Show Float te houden in Nieuwpoort op 16, 17 en 18 oktober ek.

Pit De Jonge vult aan:

"Het zal een verzameling worden van nieuwe en tweedehandsjachten en open boten van een zo divers mogelijk aanbod. Daarnaast komen ook toeleveranciers van alle nodige accessoires op de wal te staan. Het is ook een open forum voor vaar- en zeilscholen, vaarreisoperatoren, specialisten in ‘boat make over’ vaklui."

Belgian Boat Show Float

Begin juli zitten de bedrijven, de belangenverenigingen en de Belgian Boat Show organisatie samen in de Vlaamse Yachthaven Nieuwpoort die het initiatief host.

Florent Godin:

“We bieden met de Belgian Boat Show een uitzonderlijk sterk communicatiemiddel aan dat de vrijetijdsconsument op een ongeziene manier met de gepassioneerde leverancier van waterpret in contact brengt.”

In overleg met de vak- en watersportorganisaties en de betrokken bedrijven wordt wel een nieuw plan ontwikkeld voor de ‘droge’ Belgian Boat Show in het voorjaar.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: