Van Uden Reco Medemblik Regatta gaat door in 2020

Van Uden Reco Medemblik Regatta

Na de toch wel positieve berichten van onze Minister President kunnen we blijmoedig de Van Uden Reco Medemblik Regatta aankondigen. Natuurlijk onder een klein voorbehoud maar zet de datum VET in je agenda, activeer je bemanning en poets de boot! Op 2,3 en 4 oktober zal in het Regatta Center Medemblik de Medemblik editie van de Van Uden Reco doorgang vinden.

In de achtergrond hebben we reeds alle draaiboeken aangepast aan de mogelijke regelgeving en protocollen waar we mee te maken zouden kunnen krijgen.

Het inschrijven op de website is reeds mogelijk, de NOR volgt zo snel mogelijk. We vragen jullie om nog even te wachten met betalen tot na de zomer als we meer zekerheid hebben of we door kunnen gaan.

NK Double Handed, Het NK ORC 2/3 en het Open Dutch Sportboten Kampioenschap

Wat wel weten is dat we een paar kampioenschappen hebben, Het NK Double Handed, Het NK ORC 2/3 en het Open Dutch Sportboten Kampioenschap.

Van Uden Reco Medemblik Regatta

De zekere intentie daarbij is dat de organisatie samen met de sponsors en de Holland Regatta Club vast van plan zijn er mooie wedstrijden en indien mogelijk ook een fijn feestje van te maken.

Immers we hebben elkaar in de afgelopen periode enorm gemist en dat gaan we inhalen! U leest het al, we kunnen nog niet helemaal specifiek zijn maar dat zal in de komende weken middels de website en de social media naar buiten gebracht worden.

https://www.vanudenreco.nl/

Tekst: Anton van de Koppel
Afbeeldingen: Laurens Morel saltycolours.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: