DOMANI YACHTS verhuist naar Nederland

DOMANI YACHTS

Het Belgische DOMANI YACHTS is verhuisd naar een nieuwe locatie in Nederland (Drachten). Nieuw voor DOMANI YACHTS is dat ze daar een aanlegkade heeft van maar liefst 120 meter lang en er nu 800m² ruimte beschikbaar is voor de productie in twee volledig afgescheiden delen: één voor composietwerkzaamheden en de andere voor de afwerking.

DOMANI YACHTS heeft onlangs ook haar modellenreeks uitgebreid met vier boten: het S30 Sportyacht, de E32 Electric Chaseboat (link naar video met proefvaart) en de S32 Lounge die binnenkort wordt aangekondigd. Ook nieuw op de tekentafel ligt de DOMANI X26 dewelke het eerste volledig elektrisch aangedreven SUY (Sport Utility Yacht) wordt.

Michael Goddaert vertelt ons:

"Met de uitbreiding van het huidige gamma werd het tijd om te evolueren naar een groter gebouw, beter geïsoleerd en met een duidelijke scheiding tussen de composieten en de afwerking van de boten. Beide ruimtes zijn voorzien van de nieuwste isolatienormen en bovendien hebben we nu een eersteklas locatie in Friesland waar de meeste van onze leveranciers gevestigd zijn."

Domani Yachts yard

Nieuwe locatie

DOMANI YACHTS
Bakboord 11 A
9206 BL Drachten
Nederland

Meer informatie: https://domaniyachts.com/

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: