Doublehanded Masterclass met Armel Le Cléac'h en Clarisse Crémer

Armel Le Cléac'h en Clarisse Crémer

Ontmoet gerenommeerd offshore zeiler Armel Le Cléac'h (FRA) en Vendée Globe zeilster Clarisse Crémer (FRA) in een live webinar met North Sails president Ken Read en neem een kijkje in de keuken van het professioneel doublehanded zeilen.

Neem deel aan deze live webinar om meer te weten te komen over wat deze zeer ervaren offshore zeilers zien in het doublehandend zeilen en hun motivaties.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Het vinden van een zeilpartner
  • Grenzen verleggen in het offshore zeilen
  • De essentiële vaardigheden die nodig zijn voor het racen met twee
  • ...en waarom deze stijl van zeilen wereldwijd aanslaat

Armel Le Cléac'h en Clarisse Crémer

Wie is Armel Le Cléac'h?

Armel Le Cléac’h (FRA) is een professionele navigator en schipper. Hij was IMOCA wereldkampioen in 2008 en in 2003 Frans kampioen solo zeilen, hij won de Solitaire du Figaro tweemaal, de Transat AG2R in 2004 en 2010 en de Single-Handed Trans-Atlantic Race in 2016.

Wie is Clarisse Crémer?

Clarisse Crémer (FRA) is professioneel zeiler. Zij won in 2017 de Mini-Fastnet en Transgascogne. Behaalde in 2019 een zesde plaats in de Transat Jacques Vabre met Armel Le Cléac’h en werden zo de eerste gemixte bemanning die in de TGV finishte.

Wanneer is het Live Webinar?

Dinsdag 9 juni om 18:00 onze tijd.

Inschrijven voor het Live Webinar doe je hier.

Transat Jacques Vabre

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: