Nieuw: Dehler 38SQ

Dehler 38SQ

Dehler presenteert dit seizoen met veel plezier de nieuwe Dehler 38SQ. Dit nieuwe model werd dynamisch ontwikkeld uit de succesvolle Dehler 38 serie waarbij snelheid, kwaliteit, perfecte vaareigenschappen en een modern design centraal staan.

De nieuwe Dehler 38SQ heeft een nieuw kleur- en lichtconcept, een meer gevarieerde interieurindeling en enkele krachtige verbeteringen aan de tuigage en de cockpit. Ondertussen blijft de boot net zo leuk en eenvoudig te gebruiken zoals gewoonlijk.

Nieuw zwemplateau

Het nieuwe zwemplateau is gemakkelijker te gebruiken want het is lichter in ontwerp en in gewicht. De geïntegreerde zwemtrap met opvouwbare leuningen en de extra grote treden zijn zeer comfortabel in gebruik.

Dehler 38SQ zwemplateau

Grotere ramen in de romp zorgen voor meer daglicht in de boot.

Het extra raam in het bovendek trekt bijzonder veel daglicht in de kajuit ruimte, bovendien doet dit raam het huiselijke salon nog groter lijken.

Dehler 38SQ ramen

De Dehler 38SQ wordt voor het eerst voorgesteld tijdens zijn wereldpremière op het Cannes Yachting Festival van 8 tot 13 september 2020.

Meer afbeeldingen, specificaties en prijs vind je op BoatZilla via deze link: Dehler 38SQ

 

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: