Boot Düsseldorf 2021 is gecanceld

Boot Düsseldorf 2021

Boot Düsseldorf, de grootste indoor boat show ter wereld, is gecanceld. Messe Düsseldorf heeft donderdag 21 januari besloten om boot Düsseldorf voor 2021 te annuleren vanwege de aanhoudende pandemie en de daarmee gepaard gaande wereldwijde lockdown- en coronamaatregelen.

De volgende Boot Düsseldorf, zoals gepland in de beurskalender, zal zijn deuren openen van 22 tot 30 januari 2022.

Onder de gegeven omstandigheden is een uitvoering op de geplande datum in april niet meer gegarandeerd, aldus Wolfram N. Diener, CEO van Messe Düsseldorf:

"Door de aanhoudend hoge besmettingsgraad en het feit dat het einde van de lockdown voorlopig niet te voorzien is, lijkt een hervatting van de beursactiviteiten eind april steeds onrealistischer. Wij hebben de situatie met onze partners opnieuw geëvalueerd en gezamenlijk besloten om boot Düsseldorf 2021 vroegtijdig af te gelasten. Onze prioriteit is de gezondheid en de planningszekerheid van onze exposanten, bezoekers en dienstverleners. Alle activiteiten zullen nu gericht zijn op de succesvolle organisatie van boot 2022".

Boot Düsseldorf

 

 

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: