Zeilrace & Rally in 2021 van Scheveningen naar Plymouth

Zeilrace & Rally

Stichting Zeilrace & Rally organiseert in 2021 voor de 18e keer een race en rally met start in Scheveningen en finish in Plymouth, Engeland.
Het evenement bestaat uit een zeilrace (500 zeemijl) & rally/toertocht (350 zeemijl). De race is non-stop en bij de rally is het toegestaan om meerdere havens aan te lopen.

Plymouth - Britain’s Ocean City - Engeland

  • ‘n Nautische eindbestemming voor alle toer- en wedstrijdzeilers die iets verder willen dan kust hoppen.
  • De ligging aan zee, de rijke historie en mekka voor zeezeilers maken het uniek.
  • De prachtige Scilly eilanden, de engelse zuidkust en Isle of Wight met Cowes zijn een bezoek echt waard op de terugtocht.
  • Familie en vrienden kunnen invliegen of met de auto komen voor een bemanningswissel en vanuit een prachtige omgeving de vakantie voortzetten.
  • In overeenstemming met de dan geldende Corona maatregelen wordt er een Captain’s Dinner en een walprogramma in Plymouth georganiseerd, waarbij de feestelijke prijsuitreiking

Zeilrace & Rally van Scheveningen naar Plymouth

Student League

Scheveningen500 wil studenten de kans geven kennis te maken met (wedstrijd)zeilen op zee en de bijbehorende aspecten als samenwerken, doorzetten, kennis en kunde van de elementen en sportiviteit. We organiseren een Student League met zeiljachten bemand met studenten die hun eigen stad vertegenwoordigen.

Er is een eigen laagdrempelige wedstrijdklasse, waarbij schepen door eigenaren beschikbaar worden gesteld (Scheveningen500 ondersteunt bij verzekering). We zoeken nog meer schepen en studenten. Meer info of aanmelden: communicatie@zeilrace-rally.nl

Inschrijven

Via https://zeilrace-rally.nl/

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: