Antwerp Race 2021 aftermovies

Antwerp Race 2021 aftermovies

Beste deelnemers, bedankt voor jullie opkomst tijdens de 33e Huysman Antwerp Race: één van de moeilijkste voor organisatie en deelnemers. De combinatie weinig wind, tegenwind en ingekorte banen zorgde voor heel wat kopbrekers.

Dit jaar organiseerden we voor het eerst LIVE videobeelden op groot scherm in het regatta center van de Royal Yacht Club België (RYCB). Dit was nieuw voor ons maar we hebben alles in goede banen kunnen leiden en het grote voordeel was dat de beelden onmiddellijk beschikbaar waren vanaf het moment dat zeilers binnenvoeren. 

Kathleen Rutten, Eddy Lekens en Eline Vandenbruane hebben het beste van zichzelf gegeven zodat alle deelnemers, vrienden, sponsors en sympathisanten de Antwerp Race opnieuw kunnen herbeleven via de aftermovies.

Je kan je beelden ook aanvragen via onderstaande link:

https://www.facebook.com/clubracer/posts/10157902938476503

Bekijk hieronder alle beelden die we hebben opgenomen tijdens de 33ste Huysman Antwerp Race. De beelden zijn per deelnemend jacht opgesplitst en kunnen vrij gedeeld worden op jullie eigen sociale mediakanalen.

Veel plezier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: